avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... P.V circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

P.V circulatie

Buna ziua-daca intr-un P.V. de circulatie rutiera adresa contraventiei apare cu strada gresita,nu mai vorbesc de nr. de casa,se poate cere anularea ei?Multumesc Lehel
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:32, 6 Octombrie 2016
Va referiti la adresa contravenientului.
Este eroare materiala. Nu am intalnit ca instanta de judecata sa anuleze PV doar pt o astfel de greseala, dar puteti incerca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, se poate invoca nulitatea pv de contraventie ... tcs7905 tcs7905 buna dimineata, se poate invoca nulitatea PV de contraventie pe baza strazii gresite in PV? mai precis e trecuta denumirea veche iar in nomenclatorul de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal gresit George93GL George93GL Buna seara.Se poate cere anularea unui Pv pe motivul unei greseli facut de agentul constatator in editarea adresei contravenientului? In speta, eu locuiesc pe ... (vezi toată discuția)
Numele completat gresit in pv hmu Alin hmu Alin Am luat o amenda pentru depasirea vitezei dar cand sa o platesc am vazut ca in PV agentul mi-a gresit prenumele in loc sa il treaca pe al meu l-a trecut pe cel ... (vezi toată discuția)