avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV de contraventie rutiera, cu seria si numarul cartii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV de contraventie rutiera, cu seria si numarul cartii de identitate ...

PV de contraventie rutiera, cu seria si numarul cartii de identitate a contravenientului complet gresite.
Este nul? Se poate castiga contestatia?
Multumesc,
Emilian
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:11, 4 Martie 2025
Daca sunt alte elemente de identificare, cum ar fi CNP, adresa, etc. acea greseala se numeste in termeni juridici eroare materiala si instanta nu anuleaza PV pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate pe pv (serie si numar ci, adresa, etc) pgmforever pgmforever Buna ziua. Am fost depistat de aparatul radar circuland peste viteza legala si am primit amenda si puncte de penalizare. Procesul verbal intocmit de politist ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)
Proces verbal viteza bgdan bgdan Buna ziua, va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: - sambata am fost oprit pentru depasirea vitezei, pe buna dreptate. In procesul verbal ... (vezi toată discuția)