avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bilet la ordin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bilet la ordin

Buna ziua! Stie cineva ce se intampla daca trece data scadentei unui bilet la ordin cu mai mult de o saptamana? Se mai poate obtine suma? Care sunt consecintele?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:30, 7 Octombrie 2016
se poate , doar ca e posibil sa intarzie ceva mai mult, eu am avut asemenea caz si nu am intampinat probleme, am omis sa il depun la banca in timp util.
Daca a fost depus si nu a fost decontat atunci e un semn de intrebare,trebuie discutat cu banca.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2016
IONICA VADUVA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paypoint si bilete la ordine arh_hadi arh_hadi Am un minimarket si anul trecut am instalat un aparat paypoint. La incheierea contractului a trebuit sa le emit un bilet la ordin de 7000ron. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)
Valabilitate cec Cent Cent Cate zile are valabilitate din data emiterii are un CEC? Modelul vechi are o decontare mai lunga; exista riscul de a expira? (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)