avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bilet la ordin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bilet la ordin

Buna ziua! Stie cineva ce se intampla daca trece data scadentei unui bilet la ordin cu mai mult de o saptamana? Se mai poate obtine suma? Care sunt consecintele?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:30, 7 Octombrie 2016
se poate , doar ca e posibil sa intarzie ceva mai mult, eu am avut asemenea caz si nu am intampinat probleme, am omis sa il depun la banca in timp util.
Daca a fost depus si nu a fost decontat atunci e un semn de intrebare,trebuie discutat cu banca.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2016
IONICA VADUVA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate cec Cent Cent Cate zile are valabilitate din data emiterii are un CEC? Modelul vechi are o decontare mai lunga; exista riscul de a expira? (vezi toată discuția)
Despre paypoint si bilete la ordine arh_hadi arh_hadi Am un minimarket si anul trecut am instalat un aparat paypoint. La incheierea contractului a trebuit sa le emit un bilet la ordin de 7000ron. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)