avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizatie crestere copil da sau nu? Acte necesare!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizatie crestere copil da sau nu? Acte necesare!

Buna ziua..situatia mea este urmatoarea...eu am lucrat la o societate cu contract determinat din octombrie 2014 pana la sfarsitul lunii ianuarie cand nu mi-a mai fost prelungit contractul.de la inceputul lunii februarie am inceput sa fiu asigurata pe baza facultatii.La sfarsitul lunii mai am inceput sa primesc concediu prenatal care a durat cu tot cu cel postnatal pana la inceputul lunii septembrie.Intre timp am depus dosarul pentru indemnizatie cu actele aferente : copie buletine ambii parinti, copie certificat casatorie, concediile medicale si adeverinta, adeverinta de la locul de munca, adeverinta de la facultate...doar ca intre timp ma suna doamna de la indemnizatii si incepe sa imi spuna ca am incurcat-o rau cu dosarul meu...ca ii mai trebuie contractul de munca, decizia de incetare...intrebarile mele sunt..intr-un final o sa beneficiez de indemnizatie??si de ce acte am nevoie mai exact?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 7 Octombrie 2016
Veti beneficia de indemnizatia pentru CCC insa ar fi trebuit sa vi se spuna de la inceput dela Primarie ce acte mai trebuie la dosar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de creștere a copilului Irina_gabriela Irina_gabriela Buna ziua, In prezent sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la 15.07.2013. Sunt însărcinată si urmează sa nasc in jur de 25 August. ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Andreea  catalina Andreea catalina Buna seara va rog sa ma ajutati cu un raspuns..Urmeaza sa nasc la inceputul lunii decembrie ....am 12 luni lucrate in ultimii 2 ani....mi-a expirat contractul ... (vezi toată discuția)