Buna ziua..situatia mea este urmatoarea...eu am lucrat la o societate cu contract determinat din octombrie 2014 pana la sfarsitul lunii ianuarie cand nu mi-a mai fost prelungit contractul.de la inceputul lunii februarie am inceput sa fiu asigurata pe baza facultatii.La sfarsitul lunii mai am inceput sa primesc concediu prenatal care a durat cu tot cu cel postnatal pana la inceputul lunii septembrie.Intre timp am depus dosarul pentru indemnizatie cu actele aferente : copie buletine ambii parinti, copie certificat casatorie, concediile medicale si adeverinta, adeverinta de la locul de munca, adeverinta de la facultate...doar ca intre timp ma suna doamna de la indemnizatii si incepe sa imi spuna ca am incurcat-o rau cu dosarul meu...ca ii mai trebuie contractul de munca, decizia de incetare...intrebarile mele sunt..intr-un final o sa beneficiez de indemnizatie??si de ce acte am nevoie mai exact?
Demisie - postnatal
Kitte
Buna ziua. In prezent am 2 contracte de munca si sunt insarcinata. In februarie voi intra in prenatal la ambele locuri de munca, urmand sa finalizez ... (vezi toată discuția)