Buna ziua,
Am urmatoarea speta:sot si sotie apartament cumparat prin prima casa ,fara copii,are loc divortul ,sotia accepta ca sotul sa ramana cu apartamentul ,banca creditoare isi da acceptul ca sotul sa preia creditul prima casa ,cat costa taxele notariale tinand cont ca apartamentul costa 72.500 euro ?
va calculeaza notarul. Stiti cat va ia un avocat onorariu? sa stiti ca acelasi lucru este si la notar. Ei au o grila de onorarii minima sub care nu pot sa coboare insa maxim nu exista. Iar fiecare profesionist isi apreciaza munca. Nu suntem la piata la un leu legatura de patrunjel....
Fiecare notar își stabilește onorariul. În afară de onorariul notarului este necesar să fie achitate și taxele și impozitele legale. Mergeți la un notar public pentru comunicarea actelor și taxelor legale necesare.
Mostenire
marin2013
Buna ziua .Mama mea a decedat .Succesiunea,dupa parintii ei nu a fost facuta .Bunicu i-a lasat 1ha de pamant [ intravilan-extravilan] Decesu bunicului a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil
kisslivia
Buna ziua,
Sora mea care locuieste in u.e.,a cumparat printr-un mandatat (o prietena de a ei,ptrca ea nu a putut fi prezenta ) un apartament.Acum,dupa 10 ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil
laura_agapy
As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)