Doamnelor, Domnilor.
Buna ziua. Locuiesc in sect.3 Bucuresti. In acest sector, referitor la asociatia de proprietari, fiecare presedinte de asociatie conduce dupa cita scoala are si cit il duce mintea. Caz concret la asociatia RE3. Am scris RE3, intrucit sunt mai multe bl.RE3 in sector.
Presedinta asociatiei de proprietari, a demisionat in luna Mai 2016, drept care a convocat o adunare extraordinara. Bineinteles ca membrii asociatiei de proprietari, nu au venit. Convocarea fiind in cursul saptaminii la orele 19. Sa aminat, nu cum se arata in L.230/2007 ci peste 15 zile, pe motiv ca presedinta se duce la nunta si nu are timp de asociatia de proprietari. Cind cineva ia atras atentia sa faca PV pentru neintrunire cvorum, ne-a intors spatele injurind, cu toate ca presedinta stia ca asociatia a pierdut un proces civil pentru lipsa cvorum.
Pe data de 17.06.2016, a fost o alta adunare extraordinara re-reconvocata a treia oara. Nu au venit decit 14 persoane din 44. Sa trecut la vot unde 9 persoane au votat pentru persoana care a cistigat procesul. Intrucit dupa votare lucrurile au luat-o rasna, presedinta si cenzora nu au incheiat PV de sedinta. Mai mult. Din auzite, presedinta refuza predarea documentelor, arhivei si stampila noului presedinte ales. Presedinta demisionara, face angajari semneaza liste de plata. Daca este demisionata cum este posibil??
Ce sfat poate primi noul presedinte. Primaria de sectoe am inteles ca nu se implica. Va multumesc anticipat.
Nadajduiesc, cred ca ati inteles ce am vrut sa spun.
Presedintele unei as. de proprietari poate sa fie cine vreti dvs., sa aiba studii academice, sa fie doctor sau aviator - daca nu este un om gospodar, sa intre intr-un subsol plin de dejectii - ca deh, tre' sa intri sa nu te insele meseriasul, sa primesti telefoane la miezul noptii ca nush ce locatara tocmai a venit din Olanda si tre' sa faca un dush si pe teava de apa calda curge apa rece... in fine chestiuni dintr-astea pe care un om cu o asa pregatire nu se incurca. Ne lasa pe noi cei care in loc sa invatam, am beut cerneala...
Pe mine m-a deranjat efectiv ce spunea doamna mai sus ca .... fiecare presedinte de asociatie conduce dupa cita scoala are si cit il duce mintea.
Ziceam si eu ca un onorabil doctor sau prof. universitar, un avocat sau un sef de pe la o banca - studiile si mintea pe care o are, o foloseste omul in alta parte...
Cum spuneati si dvs. presedintele ales avea pregatirea de medic. Ei, a inteles destul de repede ca cu toate studiilesi mintea lui nu face fata functiei de presedinte de asociatie si a renuntat - si bine a facut!
Proces castigat.
Vasy52
Buna ziua. Am cistigat un proces impotriva asociatiei de proprietari. Speta fiind anulare P.V. adunare generala din 2013, primul capat al cererii. Al doilea ... (vezi toată discuția)