avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cererea de stramutare declarata fals inadmisibila si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cererea de stramutare declarata fals inadmisibila si reintroducerea cererii

Buna ziua,

1. am formulat o cerere de stramutare care a fost declarata nefondata

2. deoarece hotararea de respingerea cererii de stramutare este falsificata, asa-zisii judecatori au recidivat savarsind noi abuzuri drept dovada ca cererea era admisibila precumam prezis ca asa-zisii judecatori vor savarsi abuzuri, in baza probelor depuse la cererea de stramutare

3. dupa ce asa-zisii judecatori au savarsit alte abuzuri, am depus o noua cerere de stramutare care a fost respinsa ca inadmisibila cf. art. 72 (7) adica sub pretextul fals ca ar fi fost pentru aceleasi motive

4. deoarece a doua cerere de stramutare n-a fost judecata in fond ci a fost falsificata, se poate reintroduce cererea? Jurisprudential este aceeasi ratiune juridica ca la cererea de recuzare, adica daca cererea de recuzare n-a fost respinsa in fond in prealabil, nu poate fi declarata inadmisibila pe acest motiv, chiar daca in trecut a fost declarata in mod fals inadmisibila in trecut
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 11:35, 16 Octombrie 2016
La ce instanta se afla dosarul a carei stramutare ati dorit-o? (Precizati daca dosarul se afla la o instanta dintre cele enumerate aici: Judecatorie, tribunal, curtea de apel).

Conform legii, cererea de stramutare a dosarului este judecata de catre instanta superioara celei inferioare, insa cererea trebuie depusa la instanta unde se afla dosarul, iar instanta va trimite dosarul impreuna cu cererea de stramutare pe care ati formulat-o, catre instanta superioara.

Din punctul meu de vedere, pe viitor, depuneti cererea de stramutare a dosarului la instanta care trebuie sa admita sau sa respinga cererea de stramutare a dosarului, cu precizarea ca, instanta superioara sa solicite dosarul indicat de d-stra de la instanta inferioara.
In felul acesta, magistratii de la instanta unde se afla dosarul a carei stramutare o doriti, nu prea mai pot falsifica dosarul ca apoi instanta superioara sa va poata respinge din start cererea de stramutare a dosarului penal.
De regula stiu raspunsul dar intreb sa vad ce are de zis "sistemul" :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritatea de lucru judecat si hotararile de respingerea actiunii ca inadmisibila eusaisapte eusaisapte Mi-a fost respinsa nemotivat in fapt si de drept o plangere impotriva actelor procurorului ca inadmisibila cu rea-credinta, si nu-mi aduc aminte ca vreodata ... (vezi toată discuția)
Cererea de recuzare respinsa ca inadmisibila fara analiza temeiurilor de fapt este inadmisibila cf. art. 67 (5) din cpp? eusaisapte eusaisapte Cererea de recuzare respinsa ca inadmisibila fara analiza temeiurilor de fapt sau chiar falsificarea incheierii de respingere este inadmisibila cf. art. 67 (5) ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu intelesul termenului "cauza" si cererea de recuzare cf. art. 64 (3) din cpp eusaisapte eusaisapte Judecatorii imi resping contestatiile in anulare motivand printre altele ca nu se poate face contestatie in anulare decat impotriva hotararilor asupra fondului ... (vezi toată discuția)