Buna ziua,va rog sa ma mai ajutati inca o data in aceasta problema.Eu si fostul sot vrem sa ne recasatorim dupa 16 ani de la divort.In urma depunerii actelor la Casa Casatoriilor s-a constatat o omisiune a celui de al doilea prenume al fostului sot.In cazul acesta petentul a facut o cerere la Judecatorie pentru indreptare eroare materiala.Am primit urmatorul raspuns:Din informatiile obtinute in urma con retine ca prezenta cereresultarii aplicatiei informatice ECRIS rezulta ca in dosarul nr.../1999,aflat pe rolul completului C25,avand ca obiect eroarea materiala a SC nr...1999,dosar care a fost solutionat definitiv la data de 31.08.2016 de completul C25.Admite deasemenea mentionarea in practica si dispozitiv ca pronumele corect este....si dispune scoaterea de pe rolul completului C25 a dosarului din ...1999,in vederea atasarii la acesta din urma......As dori sa imi spuneti ce trebuie sa intreprind in continuare,multumesc.
Mergeti la arhiva instantei respective,legalizati hot prin care a fost dispusa indreptarea erorii materiale si apoi cu hot legalizata mergeti la institutia ce va solicita aceste inscrisuri,Succes,!