avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sa fac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sa fac?

Buna ziua,va rog sa ma mai ajutati inca o data in aceasta problema.Eu si fostul sot vrem sa ne recasatorim dupa 16 ani de la divort.In urma depunerii actelor la Casa Casatoriilor s-a constatat o omisiune a celui de al doilea prenume al fostului sot.In cazul acesta petentul a facut o cerere la Judecatorie pentru indreptare eroare materiala.Am primit urmatorul raspuns:Din informatiile obtinute in urma con retine ca prezenta cereresultarii aplicatiei informatice ECRIS rezulta ca in dosarul nr.../1999,aflat pe rolul completului C25,avand ca obiect eroarea materiala a SC nr...1999,dosar care a fost solutionat definitiv la data de 31.08.2016 de completul C25.Admite deasemenea mentionarea in practica si dispozitiv ca pronumele corect este....si dispune scoaterea de pe rolul completului C25 a dosarului din ...1999,in vederea atasarii la acesta din urma......As dori sa imi spuneti ce trebuie sa intreprind in continuare,multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:36, 15 Octombrie 2016
Mergeti la arhiva instantei respective,legalizati hot prin care a fost dispusa indreptarea erorii materiale si apoi cu hot legalizata mergeti la institutia ce va solicita aceste inscrisuri,Succes,!
poate exista dubiul ca hotararea de divort sa fie considerata nula?
nu, e vb de erori materiale care se indreapta, tot divortati sunteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii, despagubiri datorita greselii in acte facuta de un notar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pot actiona in judecata un notar care a gresit un certificat de mostenitor anterior hot. judecatoresti in urma ... (vezi toată discuția)
Data ramanere definitiva a unei sentinte de divort cafea1 cafea1 Buna. imi puteti spune care este data ramanerii definitive a unei sentinte de divrt in conditiile in care actiunea s-a inregistrat pe rolul judecatoriei la ... (vezi toată discuția)
Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)