avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare masina de pe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare masina de pe PFA

Buna ziua,
Sunt proprietar a unui PFA, si am cumparat o masina din Germania, si vreau sa o vand cu factura.
Mai este nevoie de certificat fiscal de la primarie fiind inregistrata pe PFA?
Eu voi elibetra factura si chitanta fara contrcat de vanzare cumparare.
Cel mai recent răspuns: veronicam , utilizator 15:08, 10 Octombrie 2016
DA
deci trebuie inregistrata si la primarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea auto vandut in germania geneva geneva Buna ziua! Sunt in Germania cu auto propriet personala ,inmatriculat in Romania, si il vand unei pers juridice din Germania. As vrea sa stiu, va rog, ce ... (vezi toată discuția)
Problema administratia financiara inmatriculare masina adrianivanciu adrianivanciu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe o masina cumparata de la o firma cu datorii bog_ion bog_ion Buna Ziua, in 2015 am cumparat o masina de la o firma, cu semnarea unui contract de vanzare-cumparare, factura fiscala, certificat de atestare fiscala, am ... (vezi toată discuția)