avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoare caldura obligatorii?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoare caldura obligatorii?

Buna ziua, vreau si eu sa stiu daca repartitoarele de caldura sunt obligatorii din 2017?Anul trecut asociatia de locatari a renuntat la repartitoare si a fost chiar mai ieftin decat cu reparatitoare, anul acesta administratorul a spus ca este obligatoriu dar nu a specificat vreo hotarare sau vreo lege!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 14:25, 13 Octombrie 2016
Atrag atentia ca legea respectiva te obliga sa montezi repartitoarele, nu sa le folosesti.
Iar dumneavoastra le aveti daja montate asa ca va incadrati in lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea asociatiei la citirea repartitoarelor xciprian xciprian Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, in Berceni intr-un bloc cu 8 etaje, 50 apartamente pe scara, iar in apartament avem montate repartitoare de caldura cu ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - repartitoare dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara . intrebarea mea meste urmatoarea si va multumesc pentru ajutorul care il dati oamenilor pe acest forum. acum 2 ani am montat in apartament ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire Maiana12 Maiana12 La blocul in care locuiesc, acum 2 ani s-au montat repartitoare de caldura. Dupa un an, asociatia de proprietari a renuntat la contractul cu firma care a ... (vezi toată discuția)