avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoane care nu au avut niciodata medic de familie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoane care nu au avut niciodata medic de familie

persoana care a dobandit de curand cetatenia romana cum isi poate "gasi" medic de familie? care e procedura?...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:14, 28 August 2009
Da.
Mai poate insa sa plateasca asigurarile de sanatate si daca nu e angajat.
Clar asta, dar medicul de familie trebuie instiintat pentru fiecare modificare in acest sens.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da.
Mai poate insa sa plateasca asigurarile de sanatate si daca nu e angajat.

In urma cu mai multi ani aceasta era o mare problema.
Astazi nu mai este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)
Conditie -coasigurat la sanatate miraj miraj buna ziua am urmatoarea situatie un angajat este casatorit cu o persoana de cetatenie ucraineana certificatul de casatorie este eliberat in Romania, si are ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu Ana1992 Ana1992 Buna ziua! As avea nevoie de o informatie Va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Eu sunt din Republica Moldova si urmeaza sa ma casatoresc cu cetatean roman ... (vezi toată discuția)