avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este abatere ? termen anuntare angajator despre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este abatere ? termen anuntare angajator despre concediul medical

Luni ma simt rau si nu ma prezint la servici, ma duc marti la medic si imi da concediu medical retroactiv marti dupa amiaza, iar eu anunt ca sunt in medical miercuri pe la ora 12. Ma poate sanctiona in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 18 Octombrie 2016
Intrebarea era daca nu anunta ce se poate intampla ?
Daca nu anunta, se va ponta nemotivat dupa care angajatorul este indreptatit sa demareze procedura cercetarii disciplinare pentru absente nemotivate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medical- in cat timp trebuie predat angajatorului? RoxanaCarmen RoxanaCarmen Care este intervalul maxim de timp care i se poate acorda unui angajat sa prezinte certificatul medical, din momentul in care acesta anunta ca se afla in ... (vezi toată discuția)
Absente comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am un salariat care nu a mai venit la munca de mai bine de 1 saptamana, l-am pus absent nemotivat, am inceput cercetarea disciplinara si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Salariatul a anuntat la cateva zile ca este in cm anymaryh anymaryh Buna ziua, Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: in ziua de 16.11.2017, un salariat a avut o discutie contradictorie cu seful cu referire la ... (vezi toată discuția)