avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intretinere bunica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intretinere bunica

am un contract de intretinere iar bunica de ceva timp insista ca noi sa ne mutam cu ea deoarece urmeaza iarna iar ea nu mai poate sa si bage pe foc si ca s a saturat sa stea toata ziua singura.de bagat pe foc nu ca nu poate ci ca nu vrea iar de stat tot timpul cu ea nu putem pt ca avem servicii.cred ca este invatata de cineva sa ne impuna lucrurile astea ca zice ca daca nu facem ca ea o sa plece la o alta fiica a ei ca acolo va sta in permanenta cu cineva..."daca noi nu putem sa avem grija de ea". se poate desface contractul din motivele astea?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:05, 11 Octombrie 2016
Dacă vă îndepliniți obligația de întreținere în conformitate cu cele stabilite prin contract nu aveți de ce să vă faceți griji. Motivele subiective invocate de către bunica dvs nu pot constitui temei pentru desființarea contractului de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract intretinere de catre persoana intretinuta janinasalvastru janinasalvastru as avea si eu o intrebare: acum 3 ani bunicii mei mi-au facut un contract de intretinere.in luna octombrie 2014 bunicul meu a decedat, ramanad in viata decat ... (vezi toată discuția)
Ordonanță președințială pentru dreptul de abitație. cum se pune în aplicare hotărârea judecătorească de reintegrare în spațiul locativ? paula38 paula38 Buna ziua ,am un imobil ,mama cumparat de la bunici ,bunicii cind au cumparat casa ,mama sa trecut in contract exact asa este trecut ,,eu x imi rezerv dreptul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate renunta la contractul de intretinere ?? spiridus spiridus Buna ziua, AM facut un contract de intretinere cu un batran, neajutorat, are o fata plecata de ani de zile de acasa, nu-i poarta de grija, il ingrijim si ... (vezi toată discuția)