avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani pentru excursie neefectuata din vina ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani pentru excursie neefectuata din vina firmei de turism

Buna ziua,
Cred ca toata lumea a auzit deja de firma de turism care i-a lasat balta pe copiii plecati in excursie la Paris........Printre alti pagubiti este si societatea la care lucrez . Am achitat factura reprezentand servicii turistice, urmand ca pe 24.08.2009 sa fie plecarea . Nu s-a semnat nici un contract , nu ni s-a dat nici un detaliu privind cazarea, masa....nimic ,dar cunoscand-o pe administratora firmei (mai efectuase si alte excursii excelente ), nu ne-am facut griji . Dar cand s-a apropiat data plecarii si am vazut ca se tot eschiveaza, am intrat la idei, iar cele mai rele ganduri s-au adeverit . Ce sansa avem sa recuperam banii platiti pentru o excursie neefectuata, avand in vedere ca firma de turism este inchisa, iar administratora nu mai e de gasit ?Am depus plangere la politie, iar una din sugestiile primite a fost sa o declaram ca insolventa.In acest fel firma de asigurari ar plati sumele pagubitilor.Dar suma platita este sub plafonul stabilit de lege.
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 17:17, 26 August 2009
Dati firma in judecata , dar fara un contract care prevede anumite clauze , il faceti degeaba.Ar trebui daca sunt mai multi pagubiti sa depuneti toti plangere impotriva ei ,iar dvs. altadata sa cereti neaparat un contract sa nu mai aveti surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al autoritatilor mexicane asupra cetatenilor romani Matrix05 Matrix05 Buna seara! Dupa mult research si economii, ne-am hotarat sa ne petrecem 2 saptamani in Mexic. Am incheiat un contract cu o mare agentie de turism prin ... (vezi toată discuția)
Indrumare pentru o sesizare Laura2285 Laura2285 Buna ziua, In luna octombrie am platit integral o excursie 2 persoane la Praga in valoare de 1355 lei, unei agentii din bucuresti. Am primit documentele ... (vezi toată discuția)