Buna ziua,
Cred ca toata lumea a auzit deja de firma de turism care i-a lasat balta pe copiii plecati in excursie la Paris........Printre alti pagubiti este si societatea la care lucrez . Am achitat factura reprezentand servicii turistice, urmand ca pe 24.08.2009 sa fie plecarea . Nu s-a semnat nici un contract , nu ni s-a dat nici un detaliu privind cazarea, masa....nimic ,dar cunoscand-o pe administratora firmei (mai efectuase si alte excursii excelente ), nu ne-am facut griji . Dar cand s-a apropiat data plecarii si am vazut ca se tot eschiveaza, am intrat la idei, iar cele mai rele ganduri s-au adeverit . Ce sansa avem sa recuperam banii platiti pentru o excursie neefectuata, avand in vedere ca firma de turism este inchisa, iar administratora nu mai e de gasit ?Am depus plangere la politie, iar una din sugestiile primite a fost sa o declaram ca insolventa.In acest fel firma de asigurari ar plati sumele pagubitilor.Dar suma platita este sub plafonul stabilit de lege.
Dati firma in judecata , dar fara un contract care prevede anumite clauze , il faceti degeaba.Ar trebui daca sunt mai multi pagubiti sa depuneti toti plangere impotriva ei ,iar dvs. altadata sa cereti neaparat un contract sa nu mai aveti surprize.