Va rog sa ma ajutati in vederea identificarii unei proceduri de ridicare a popririi pe conturile bancare, cat si pe salariu (cel mai important!) - pasii pe care trebuie sa ii fac si in cat termen se poate rezolva!
Ideea este ca eu, ca si garant fidejusor, m-am pricopsit cu o poprire pe salariu si pe conturile bancare. Imobilul cu care au girat cei care nu au mai platit creditul a fost vandut la executor. Suma acopera in proportie de 90% imprumutul, iar banca a spus ca in principiu restul de 10% va fi sters.
Executorul sustine ca este nevoie de undeva cam la 10 zile pt a intra banii in conturile bancii si mai sustine ca sigur nu se va ridica poprire pana in luna noiembrie,astfel ca imi va fi poprit si urmatorul salariu,ceea ce este inacceptabil.
Executare silita
ravecabot
Buna ziua
am girat o familie la CAR, s a ajuns la executor, pentru ca imprumutul nu s a restituit, intrebarea mea este, fiind vorba de acelasi executor, dar ... (vezi toată discuția)
Poprire la banca
sonya33
buna ziua, am semnat ca fidejusor pt o societate, nestiind ce reprezinta termenul, eu eram imputernicita societatii; societatea nu si-a respectat obligatiile ... (vezi toată discuția)