avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestarea unei decizii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestarea unei decizii

Raspunsul primit,la o cerere catre AJPIS, este negativ.În continuare trebuie facuta contestatie la unitatea emitenta sau la institutia ierarhic superioara( fiindca exista asa ceva)?La dosar nu se mai depun elemente noi.Unitatea emitenta cu aceeasi juristi pot sa se faca de ras schimbând o decizie data anterior.
Trebuie sa respectati procedura prealabila din legea contenciosului administrativ pentru a putea ajunge in instanta , chiar daca veti primi un nou raspuns negativ de la unitatea emitenta sau institutia ierarhic superiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e procedura concret romeoiasi romeoiasi Recent am primit o hartie de la o institutie publica si pe care am facut PLANGERE PREALABILA conf legii conteciosului admin . Insa hartia este cu sensul de ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns institutii publice jacquelline jacquelline Buna ziua! As dori sa stiu care este termenul legal in care o institutie publica este obligata sa formuleze un raspuns la o cerere (eu stiam ca e de 30 zile ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila geo-vem geo-vem In conditiile in care am facut plangere prealabila conf. Legii nr. 554/2004 art.7 autoritatii ierarhic superioara, cine va da raspunsul ,cel caruia iam facut ... (vezi toată discuția)