avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... beci facut la bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

beci facut la bloc

Buna ziua.Am si eu o nelamurire am avut un apartament la parterul unul bloc ulterior apartamentul a fost vandut avand un beci facut as vrea sa stiu daca noul propietar este in masura sa foloseasca beciul cu toate ca nu a fost cumpatat cu tot cu beci,,,ce pot face in masura in care persoana repectiva sustine ca este dreptul ei la beci.Va multumesc daca veti putea sa imi dati un raspuns
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:21, 14 Octombrie 2016
Dvs. sunteti vanzatorul, cumparatorul sau ce interes aveti in chestiunea expusa ?
( in principiu bunul imobil s-a vandut cu toate accesoriile sale, deci si cu beciul, in concret este discutabila problema daca beciul este in coproprietate fortata cu toti proprietarii blocului sau nu )
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2016
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt diferențele între ,,coproprietate forțată și perpetuă'' și ,,proprietate exclusivă''? EdwardX EdwardX Buna ziua! As fi interesat sa aflu care sunt diferentele intre coproprietate fortata si perpetua si proprietate exclusiva. Este vorba despre 2 apartamente ... (vezi toată discuția)
Natura juridica a terenurilor aferent proiectiei balcoanelor de la parterul blocurilor omihalache69 omihalache69 Terenul aferent preoiectiei balcoanelor de la parterul blocurilor este proprietatea indiviza a proprietarilor de apartamente sau a primariilor? Daca luam in ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare conform decret lege 61/1990 alice19ice alice19ice Tatal meu a achizitionat un apartament intr-o vila compusa din 8 apartamente dispuse 4 la parter si 4 la etajul 1. Accesul fiecarui proprietar in apartament se ... (vezi toată discuția)