avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces cu CEC Bank150
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces cu CEC Bank150

buna ziua ,am deschis un proces impotriva CEC Bank 150 pentru 3 carnete CEC din anul 1990.Mi-a fost respinsa cererea deoarece 2 dintre carnete sunt pe numele celor doi copii care in acest moment sunt majori dar avand in vedere ca eu sunt imputernicitul principal am facut cererea numai in numele meu sparand sa scutesc copii de a fi implicati in proces dar mi s-a motivat ca nu am calitatea de ai reprezenta.Va informez ca am depus apel in care am cerut sa fie adaugati inclusiv copiii.Nu stiu daca am procedat corect as dori sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac mai departe.Totodata va aduc la cunostinta ca nu locuim in tara si nu stiu daca procesul se poate judeca si in lipsa mea.Va multiumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:12, 15 Octombrie 2016
Se poate judeca în lipsa dvs, legea prevede și această procedură.
Dar indiferent că vă prezentați, sau vă judecați în lipsă, ce credeți că veți obține pentru niște instrumente de economisire alese benevol, și care sunt încă valabile juridic`?!
Ce acuzații aduceți băncii`?
`
Pentru judecare în lipsa dvs, trebuie sa trimiteti la dosar un inscris prin care veti solicita judecarea în lipsă.
Cererea o veti formula așa, dupa acest model:

Judecătoria....…
Dosar nr. …
Termen: …

Domnule Președinte,

Subsemnatul …., domiciliat în …., având calitatea de reclamant în dosarul nr. …, aflat pe rolul Judecătoriei/Tribunalului/Curții de Apel …, formulez prezenta,

CERERE DE JUDECARE ÎN LIPSĂ,

a cauzei, în baza art. 411, alin. (1), pct. 2 teză finală Cod procedură civilă.

Data:
Semnătura:

Domnului Președinte al Judecătoriei............

Apoi puneti cererea în plic și o trimiți instanței, cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie intretinere constan constan Buna ziua, Fostul sot cere sistarea pensiei de intretinere pe caz de boala ,pe care am obtinut-o in instanta . Avand in vedere ca starea de nevoie s-a ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la termenul de judecatã adhada adhada Daca nu te prezinti in calitate de reclamant de 3 ori de cate ori citat se inchide dosarul automat sau trebuie sa faci cerere de renuntare judecata? (vezi toată discuția)
Se poate judeca în lipsã un litigiu de muncã? dorudoru dorudoru Am o cunostiinta care in data de 17.12.2013 are primul termen de judecata Litigiu de munca pentru neacordarea drepturilor salariale. Atat faptul ca persoana in ... (vezi toată discuția)