avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare cim

Buna ziua,am un salariat care de la 01.09 are sanctiune disciplinara(reducerea sal cu 10% pe 3 luni de la minim la 1125brut,in revisal eu am modificat la 1125).Acum el isi da demisia.Salariul ramane asa in revisal sau trebuie sa il trec la 1250 cu data incetarii cim, chiar daca modificarea salariului ar trebui efectuata cu 01.12 data cand se termina sanctiunea?!
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2016
laly86, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:36, 14 Octombrie 2016
Care este data incetarii c.i.m. ?
data incetarii este 17.10.2016
In acest caz, salariul ramane asa in revisal ... nu-l modificati la 1250 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare revisal cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: avem un salariat care a primit decizie de sanctionare discilinara cu reducere salariala pentru luna ... (vezi toată discuția)
Salariu brut in cim anaoi75 anaoi75 Fac parte din Comit Exec al unei Asoc de Propr (AP) si avem o nelamurire: pentru un om de serviciu care va primi un sal net/ luna de 800 ron care este sal brut ... (vezi toată discuția)
Sanctiune reducere salariu baza Viovas Viovas Buna ziua. Am un salariat care are salariul de baza minim pt studii medii(aplicam coeficientii din vechiul CCM) adica 840 lei. Pt o luna va primi ca sanctiune ... (vezi toată discuția)