avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se poate face - probleme teren cumparat cu chitanta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se poate face - probleme teren cumparat cu chitanta de mana

Am o chitanta de mina ( inscris sub semnatura privata ) prin intermediul careia am cumparat o sprafata de pamint . Vinzatorii nu vor sa semneze la notar . Pot meege cu aceasta chitanta la cadastru sau cartea funcara sa pun sechestru ? Sau ce idee imi dati ? Am chemat in instanta deja dar ce fac pina atunci ??
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 16:44, 18 Octombrie 2016
Doar prin judecata puteți rezolva problema.

Ulterior veți putea merge și pentru intabulare.
da multumesc am facut actiunea trb sa dea termen s-au comunicat trb sa faca intimpinarea . au recunoscut faptul ca au semnat si de primirea banilor , dar acum afirma ca nu au primit banii , dar au scris negru pe alb ca au primit suma care reprezinta intreaga contravaoare a terenului ....ce sa mai zic
Odata ce au semnat că au primit banii și își recunosc semnăturile așa rămâne. Ei pot săs pună acum că nu au primit banii sau au primit mai puțin etc. noroc bun! asta le va spune și judecătorul
Au semnat de primere a banilor , au pus la dispozitir imeiat terenul , ei cu mina lor au scos gardul despartitor dintre proprietatile noastre , au recunoscut si la politie in scris faptul ca au semnat personal , de semnat au semnat in fata a doi martori ....mai mult decit atit....cred ca este suficient de clar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare antecontract vanzare teren agricol virgil72 virgil72 Pana acum nu am atestat antecontracte ce privesc transmiterea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole, insa, avand in vedere ca este vorba doar de ... (vezi toată discuția)
Dacă nu exista cadastru și intabulare pot face un precontract ... Mariuspirvulescu Mariuspirvulescu Dacă nu exista cadastru și intabulare pot face un precontract de vînzare cumpăr (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare imobile nu mai este posibil in ncc Alvaro Liniers Alvaro Liniers Conform art. 1279 al NCC alin (3) prevederile care sunt la baza posibilitatea ca prin hotararea judecatoreasca sa isi stabileasca obligatia de a incheia un ... (vezi toată discuția)