Am o chitanta de mina ( inscris sub semnatura privata ) prin intermediul careia am cumparat o sprafata de pamint . Vinzatorii nu vor sa semneze la notar . Pot meege cu aceasta chitanta la cadastru sau cartea funcara sa pun sechestru ? Sau ce idee imi dati ? Am chemat in instanta deja dar ce fac pina atunci ??
da multumesc am facut actiunea trb sa dea termen s-au comunicat trb sa faca intimpinarea . au recunoscut faptul ca au semnat si de primirea banilor , dar acum afirma ca nu au primit banii , dar au scris negru pe alb ca au primit suma care reprezinta intreaga contravaoare a terenului ....ce sa mai zic
Odata ce au semnat că au primit banii și își recunosc semnăturile așa rămâne. Ei pot săs pună acum că nu au primit banii sau au primit mai puțin etc. noroc bun! asta le va spune și judecătorul
Au semnat de primere a banilor , au pus la dispozitir imeiat terenul , ei cu mina lor au scos gardul despartitor dintre proprietatile noastre , au recunoscut si la politie in scris faptul ca au semnat personal , de semnat au semnat in fata a doi martori ....mai mult decit atit....cred ca este suficient de clar .