avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia PENSIE URMAS
Discuție deschisă în Viata in Italia

PENSIE URMAS

Buna seara,mama mea a lucrat in Italia timp de 7 ani cu contract de munca periodic .In urma cu 4 ani s-a inbolnavit si din acest motiv nu a mai putut lucra,cu trei luni inainte de deces a primit pensia de boala din Romania.Fiind studenta ,am vreun drept de pensie de urmas din Italia ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: MarinaCT , utilizator 08:50, 17 Octombrie 2016
ITALIA: Cum se obtine pensia de urmas!
[ link extern ]

Cititi si acest articol :
www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc dar aceste aricole nu ma lamuresc daca am dreptul la pensie de urmas din Italia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas biaden biaden Buna ziua! Sunt interesata daca in cazul in care sotzul a decedat iar in certificatul de deces scrie: \\"boala contractata in timpul cadrelor permanente\\" ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas din italia Miculescu Sorin Miculescu Sorin Verisorul meu a lucrat 12 ani pe TIR in Italia iar in urma unui accident cu masina personala a decedat A fost divortat si are un singur urmas student care nu a ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas si alte venituri Geta_C Geta_C Buna seara! Sunt studenta, beneficiara de pensie de urmas dupa tatal meu, si am auzit/citit ca s-a modificat un articol din vechea lege a pensiilor, care nu ... (vezi toată discuția)