avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren agricol convertire prajina- metru patrat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren agricol convertire prajina- metru patrat

Buna ziua. As dori sa stiu cum se face convertirea prajina-metru patrat pentru regiunea Moldova, (mai exact pentru judetul Suceava) avand in vedere ca am citit pe forum ca acest lucru difera de la o regiune la alta a tarii. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:58, 18 Octombrie 2016
Buna ziua,
1 prăjină pogonească = 208,824 m² = 6 prăjini pătrate munteneşti;
1 prăjină fălcească = 173,024 m² = 4 prăjini pătrate moldoveneşti;
1 prajina = 5,8995 m
1 prajina (Moldova) = 8,92 m

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren-trecerea de la prajini in metri patrati diferente de calcul antonela antonela Cand s-a trecut de la unitatea de masura -prajini in unitatea de masura metri patrati, in urma calculelor ... apare o diferenta, si ar aparea ca si cum am o ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt.infiintarea unei instalatii de procesare brichete si pelete rumegus laurentiu_ulici laurentiu_ulici Buna dimineata.Am si eu o intrebare ,ma scuzati sunt nou pe forum,ma numesc Laurentiu si sunt interesat daca s-ar putea accesa fonduri europene pt. o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil mariabotnaru mariabotnaru Buna ziua. Eu si sotul meu avem dubla cetatenie(romana si moldoveneasca). Am fost angajata in Romania ca jurist 18 luni iar ultimele 6 luni am fost angajata si ... (vezi toată discuția)