buna ziua,am declaratiile de la fostii cumnati de neacceptare,fostii socri si fostul sot sunt decedati,am 2 minori cu fostul sot si acum urmez procedura de dezbaterea succesiva a succesiunilor dupa cei decedati.Am inteles ca dupa 20 zile o sa avem certificatul de mostenitor pt minori.Intrebarea mea este daca fostul sot avea datorii la electricitate si la primarie niste amenzi de circulatie neplatitte,mostenitorii trebuie sa achite datoriile/Daca vrem sa facem un alt contract de electricitate deoarece cel vechi este intrerupt pt neplata si cu datorii putem face altul fara achitarea datoriilor? multumesc
Amenzile de circulatie neplatite se anuleaza in cazul decesului, in schimb datoriile la furnizori trebuie achitate pentru ca furnizorii opresc utilitatile si nu fac alte contracte de furnizare pana nu se platesc datoriile.
multumesc pt raspuns,dar minorul mostenitor poate sa imi vanda mie mostenirea eu avand alt nume de familie,sa pot face un nou contract de electricitate pe numele meu,deoarece datoria este foarte mare si nu putem sa o achitam acum?