avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat fiscal pt succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat fiscal pt succesiune

buna ziua,dupa fostii socri si fostul sot pot cere certificat fiscal,daca am fost divortata de fostul sot inaintea decesului sau?mentionez ca fostii socri sunt decedati inaintea fostului sot.certificatul fiscal imi trebuie la notar unde am inceput dezbaterea succesiunii dupa fostii socri si apoi dupa fostul sot cu care am 2 minori.Fostii socri,inclusiv fostul sot au datorii la primarie.Trebuie achitate datoriile pt a-mi emite certificatele fiscale sau le pot emite cu datorii urmand ca mostenitorii sa le plateasca esalonat?fostul sot mai are frati care mi-au dat declaratii de neacceptare si mai pot lua legtura cu ei daca doar ei pot scoate certificatele fiscale,sunt plecati.multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: tabangina , utilizator 19:05, 20 Octombrie 2016
Daca sunteti divortata aveti si o sentinta prin care vi s-au incredintat minorii.Prezentati copie de pe acea hotarare judecatoreasca la primarie pentru eliberarea certificatului fiscal iar in cerere scrieti ca solicitati actul in numele minorilor (mostenitori) al caror tutore sunteti.
In ce priveste datoriile restante trebuie sa le achit, din pacate, pentru eliberarea certificatului .
buna seara,
Va prezentati cu copii de pe C.I., de pe sentinta de divort, de pe certificatele de nastere ale minorilor si de pe certificatul de deces al fostului. (sa aveti si originalele ca cine stie).
Nu trebuie sa achitati nico fosta fatorie ea intrand, eventual, in masa succesorala.
Daca ati discutat deja cu un notar, aceta va poate elibera o adresa catre administratia fiscala.
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
multumesc mult pt lamuriri.o sa va contactez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal succesiune tabangina tabangina buna ziua,am nevoie la notar pt dezbaterea succesiunii dupa fostii socri si fostul sot cu care am 2 minori,de certificatul fiscal al celor 3 decedati.anexa 24 ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor tabangina tabangina buna ziua,am nevoie de o indrumare si va rog sa ma ajutati.Am fost casatorita,am divortat,am 2 copii minori si am primit declaratii de neacceptare de la fostii ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor tabangina tabangina buna ziua,am declaratiile de la fostii cumnati de neacceptare,fostii socri si fostul sot sunt decedati,am 2 minori cu fostul sot si acum urmez procedura de ... (vezi toată discuția)