avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Neobservare depasire plafon tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Neobservare depasire plafon tva

ce sanctiuni i se aplica unei societati srl daca a depasit plafonul de tva in luna iulie si nu si-a dat seama si a depus dosar catre anaf la 10 octombrie?
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 15:05, 20 Octombrie 2016
Eventual o amenda pentru nedepunerea delaratiei la timp.Dpdv al TVA -ului se deduce si se colecteaza TVA pe toata perioada de la depasirea plafonului prin inregistrarea la rubricile de regularizari in primul decont depus dupa inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La 31.12.2021 am depăsit plafonul de tva, dar nu am observat. ... Andrei_B3001 Andrei_B3001 La 31.12.2021 am depăsit plafonul de TVA, dar nu am observat. A observat ANAF în iulie 2022. Am primit certificat de înregistrare în scop de TVA începând ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare STEFAN ALINA STEFAN ALINA Lucrez la o firma care este neplatitoare de TVA, aici s-au achizitionat marfuri intracomunitare care depasesc plafonul de 10000 eur, acum am aflat ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Schimbare statut din neplatitor in platitor de tva irinaanaflorea irinaanaflorea Am un SRL care in luna noiembrie a depasit plafonul care ii permitea sa fie neplatitor de TVA. datorita unei intarzieri, nu am depus 010 in termen de 10 zile ... (vezi toată discuția)