avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis conducere suspendat in 2014
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis conducere suspendat in 2014

in aprilie 2014 mi-a fost suspendat permisul pentru o alcolemie (caz penal), moment in care mi-a fost retinut carnetul , cu dovada fara drept de circulatie. Acum dosarul este tot la circulatie si nimic, am facut cerere pentru a putea circula, pana la solutionarea cazului care mi-a fost respinsa. stiu din codul circulatie, ca politia iti poate suspenda carnetul pentru o perioada determinata, si numai instanta poate anula carnetul. acum intrebarea, de ce dupa 6 luni nu mi-a fost redat dreputul de a conduce , pana la solutionarea cazului.
Cel mai recent răspuns: tomateodor , utilizator 20:37, 17 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista preocupare pentru unificarea practicii judecatoresti, exista demersuri, dar dureaza.
astazi suntem, in 17 aug 2017, si nu s-a intamplat nimic, totul este la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare. ce urmeaza? KorehEduard KorehEduard Ieri am primit aceasta pronuntare: Ora estimata: 9:00 Complet: C10 Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 ... (vezi toată discuția)
Explicație sentință penală violyd violyd buna ziua va rog sa-mi transmiteti daca in urma acestei sentine mi se va restitui permisul de conducere am avut dosar pentru conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)
Buna seara mai pe inteles ce pedeapsa avem?? tip solutie: soluţionare ... Floricica eu Floricica eu Buna seara mai pe inteles ce pedeapsa avem?? Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1, 4 ?i 10 C. pr. pen., stabileşte în ... (vezi toată discuția)