avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tranzactie eronata - remedii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

tranzactie eronata - remedii

La un proces civil am incheiat tranzactie pe dezbaterea succesiuni.
In tranzactia semnata si depusa la dosar s-au gresit cotele de pe urma parintilor, eu ramanad unic mostenitor. Pronuntarea este amanata. Cum pot sa rectifiv eroarea cu privire la cote? Am cale de atac ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ileana7 , utilizator 22:14, 19 Octombrie 2016
Solicitati repunerea cauzei pe rol pt a depune o tranzactie corecta.
Multumesc, solicit repunerea cauzei pe rol, dar a avut termen de pronuntare pe 18.10.2016,inca nu apare solutia pe net, e posibil sa se fi pronuntat. Mai pot solicita repunerea pe rol daca s-a pronuntat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cu recurs pe toata perioada Bbosap Bbosap Buna ziua. Desi in cererea de judecata a fost explicit mentionat \"solicit judecarea cauzei in lipsa ...\", prima instanta a venit cu solutia \"In ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral suspendat de instanta - motiv: lipsa probe dupa 3 ani?>! Ionel Popa Ionel Popa - Defunctii soti XT = tatal si XM = mama au avut copii dinainte de casatorie. XM = 1 baiat = XMB XT = 2 copii dintre care 1 fata , care a ramas in casa ... (vezi toată discuția)
Cerere de repunere pe rol popescumierleanu popescumierleanu Buna seara, Daca mi-a fost anulata reexaminarea din vina judecatorului ca nu a [u]vazut[/u] ca eu am semnat cererea si toate actele(motiv pentru care mi-a ... (vezi toată discuția)