avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită debransare electrica ceruta de fostul titular
Discuție deschisă în Executare silită

debransare electrica ceruta de fostul titular

in ce masura fostul titular de bransament electric are dreptul sa tot ceara debransarea noului titular (in urma actului de vanzare cumparare locuinta) tinand cont ca el singur a ales sa faca un nou bransament si sa evite clarificarea juridica ?
Cel mai recent răspuns: danielasabo , utilizator 23:52, 19 Octombrie 2016
Buna seara,
Pai cum sa ceara cineva debransarea altui titular de bransament?
Nu are nicio sansa.
asa am fost anuntat astazi cand am fost sa imi ridic contractul de energie electrica ca mi a fost trimisa o instiintare (care nu a mai ajuns la mine ) mi sa mai spus ca trebuia sa impartim cheltuielile pentru noul bransament pe care si la facut fostul titular al bransamentului meu.
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2016
danielasabo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil adjudecat - datorii utilitati Marianpat Marianpat Bună ziua. În cazul unui imobil achiziționat prin licitație de la executor judecătoresc, cine trebuie sa achite datoriile restante ale foștilor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumpărat anul trecut o căsuță la țară racordată ... Tino Vasco Tino Vasco Bună ziua! Am cumpărat anul trecut o căsuță la țară racordată la electricitate, dar nu am început lucrările de renovare. Deci nu am nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in fata celor care vor sa ma lase fara curent electric VC-tin VC-tin Buna ziua, dupa 30 de ani de la decesul parintilor care s-au bransat la curent(220 kw) acum in calitate de mostenitor pe jumatate din casa parinteasca pe care ... (vezi toată discuția)