avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Completare sectiuni d112 pentru presedinte asociatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Completare sectiuni d112 pentru presedinte asociatie proprietari

Buna ziua!
La ce sectiune se incadreaza presedintele de asociatie, pensionar si cu contract de mandat?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:38, 24 Octombrie 2016
Nu stiu, nu am patit-o. dati un telefon la finante si intrebati.
Stiu ca data limita de depunere este 25 asa ca mai aveti timp. Poate fiind inainte de 25 ar fi corect sa o depuneti din nou ca si cum nu ati depus-o pe prima. rectificativa cred ca merge mai degraba dupa data de 25 ori chiar atunci cand v-a fost inregistrata ca fiind valida dar ati constatat dumneavoastra ca trebuia sa introduceti alte peroane, alte cifre...
Daca D 112, nu a fost validata, este ca si cum nu ati depus-o, asa incat, corectati ce aveti de corectat, la fiecare persoana dati sa se verifice (cu toate ca la verificarea locala este bine, eu am avut surprize).
Singura verificare reala este aceea de la final cu Starea D112. Daca este primita, va da si recipisa pe care o salvati in calculator sau chiar o printati si o puneti in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificicare pe net a dec112 kinga79 kinga79 am depus decl. la ghiseu, trebuie validat si pe net? (vezi toată discuția)
Contributii angajat si angajator ciungu ciungu Buna ziua Spuneti-mi va rog in cazul unui cenzor (contract mandat asociatie proprietari)pensionar,ce cote se platesc de catre angajat si angajator ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)