Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. In prezent vecinul de langa mine a facut nenumarate plangeri (fiind o persoana cu probleme psihice cu siguranta) datorita unui geam ce da pe proprietatea acestuia. Acest geam a fost construit de cand au fost facute cele doua case, bunicii nostrii fiind de acord cu acest geam, inainte avand proportii mult mai mari. In prezent acesta este un geam doar pentru lumina si aerisit cand este spalat pe jos, de 1,30 m lungime pe 40 de cm latime, maxim. Acest geam este construit pe zidul de la bucatarie ce este si limita a zonei dintre cele doua proprietati. Astazi dupe nenumarate plangeri cei de la serviciul de disciplina in constructii au venit cu o somatie ca acel geam sa fie inchis (zidit). Intrebarea mea este daca pot face ceva ca acel geam sa nu fie zidit atata timp cat a fost acordul vechilor proprietari in momentul construirii, iar acum fiind de dimensiuni reduse cu peste 60% fata de cel initial si la o distanta de 1,70-80m fata de sol. Pot face ceva ?
Alta problema in acest moment este ca pe acelasi zid despre care se vorbeste aici, zidul fiind al nostru si pe proprietatea noastra, la fel ca in cazul geamului au avut acordul verbal pentru a baga grinzile unei camere de a acestora in peretele nostru. Camera lor fiind construita practic pe peretele nostru. In acest caz noi putem face ceva legal pentru a face acelasi lucru cum au facut ei cu geamul ?
Va multumesc!
Buna ziua,
Ar fi bine sa va adresati instantei de contencios administrativ privind acea somatie.
Va sfatuiesc sa consultati un avocat care, dupa stabilirea situatiei de fapt, va poate ajuta.
Razbunarea nu cred ca este potrivita.