avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna seara .Unui bun amic ii decedeaza mama in urma unei comotii cerebrale .Cu cateva zile inainte aceasta contracteaza un imprumut de la o banca pentru a acoperii un altul luat de la o societate ce acorda credite si a-i ramane si ceva bani .Se acopera imprumutul vin restul de bani in contul ei dar ea moare .Nu garanteaza cu nimic dar i se impune o asigurare de viata fara a i se face o fisa medicala .acum prietenul meu unic mostenitor dar fara succesiune facuta este somat sa plateasca ratele la credit .El are un nume iar mama lui fiind divortata altul .Intrebare:ce poate face el?Multumesc
Cel mai recent răspuns: epifanie , utilizator 17:19, 21 Octombrie 2016
Buna seara,
1. sa nu semneze si sa nu accepte sa discute cu nimeni fara a fi insotit de un avocat.
2. sa contacteze un avocat.
3. sa nu plateasca pentru ca acea asigurare de viata a decontat deja suma astia sunt de la firme de camatari de recuperatori.
ATENTIE, multe din aceste firme au deja probleme intrucat actioneaza in afara legii mergand pe necunoasterea legii de catre oameni si pe teama acestora.
epifanie a scris:
[...] acum prietenul meu unic mostenitor dar fara succesiune facuta este somat sa plateasca ratele la credit

Cine îl someaza ? Si cum îl someaza, mai precis ?
Multumesc pentru raspuns .Asa l-am sfatuit si eu sa nu semneze si daca vor sa intre in curte sa ii dea afara sau sa cheme politia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar alexa12345 alexa12345 Am o mica nelamurire in legatura cu un credit accesat in anul 2014 de catre tatal meu in valoare de 2.000.000 lei. La semnarea contractului mai avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Se poate lupta cu un i.f.n.? Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro O poveste reala Doi pensionari, sot si sotie, au achizitionat in urma cu 20 de ani un apartament pe care il detineau in proportie de 50 la suta fiecare. Au ... (vezi toată discuția)
Un credit de nevoi personale se mosteneste? GeaninaC GeaninaC Bună seara, am nevoie de sfaturi de la cineva care a trecut prin aceeași situație și/sau cineva care deține cunoștințe în ... (vezi toată discuția)