avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda contravențională lipsă rovinietă
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda contravențională lipsă rovinietă

Am fost amendat in data de 4.10.2016 pentru circulația fără rovinietă pe un drum pe care am circulat în 8.04.2016.Plicul cu contravenția l-am ridicat astazi de la poștă.Pot sa cer in instanță anularea amezii contravenționale?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:11, 21 Octombrie 2016
Buna ziua,
Da, invocati prevederile art. 13 si 14 din OG 2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie amenda contraventionala mariaba mariaba Pot contesta o contraventie pe motiv de prescriere in conditiile urmatoare? - data producerii contraventiei: 19.03.2011 - PV de constatare intocmit pe ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr epremail epremail Buna ziua, As avea rugamintea sa ma sfatuiasca cineva in urmatoarea problema: Uitand ca mi-a expirat rovinieta, pe care dealtfel am avut-o platita ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta camera antidote antidote Buna ziua In data de 10.12.2010 am circulat fara rovigneta pe DN1. Pe 07.06.2011 mi s-a intocmit procesul iar astazi 23.06.2011 mi-a fost ... (vezi toată discuția)