cum pot sa intru in custodia copilului meu care este la concubina mea momentan care este in anglia ..noi nu suntem cununati legitim eu nu am fost prezent la nastere si in dreptul tatalui este o liniuta ::acum as vrea sa stiu ce pot face ca ea sa accepte testul de paternitate sau sa vrea sa fiu trecut ca tata pe certificatul de nastere :?
martonze, userul a crezut ca are nevoie de acceptul fostei partenere ca sa poata sa fie tata...nu e nevoie de el.
Da, recunoaste ca nu a fost present la nasterea copilului insa nu spune de ce, poate nu a fost informat. E drept ca in momentul de fata nu exista legatura tata-copil insa uitati ca parintele aceasta face tot ce se poate ca ea sa fie.
Pe de alta parte avem o mama care nu accepta ca si userul care a deschis topical este tatal, ba mai mult, desi cunoaste numele tatalui a refuzat sa il treaca pe certificat. Cam ce legatura credeti ca are femeia respective cu propriul copil de ii rapeste un parinte? Hm, pare sa fie dragoste materna neconditionata.....
Copil fara tata
Panseaua
Doresc pareri referitor la aceasta situatie:
Ea traieste in concubinaj cu El.
Ea cetatean roman, el roman si francez. Ea are loc de munca si o locuinta ... (vezi toată discuția)