avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilete sau casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilete sau casa de marcat?

Buna ziua,
abia am constituit o firma, cu cod caen 9329, ce va avea ca obiect de lucru, in prima faza, pentru 3 zile, instalarea unui simulator virtual reality la un festival, urmand a fi instalat ulterior intr-un mall.
Ma poate lamuri cineva daca poate functiona acest business pe baza biletelor fiscale, fara a mai fi nevoie de casa de marcat?
Daca DA, in ambele locatii pot functiona?
Biletele de unde pot fi procurate?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:18, 22 Octombrie 2016
Poate functiona cu bilete. Acestea le tipariti la orice tipografie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie / acord de functionare societate comerciala emiasconet emiasconet Autorizatie / Acord de functionare societate comerciala Buna ziua, doresc sa deschid o activitate comerciala, cod CAEN 9329. Conform legii nu toate ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat fiscala oltenici oltenici Am si eu o Intreprindere Individuala , cu activitate conform cod CAEN : 4321- Lucrari de instalatii electrice, 4322- Lucrari de instalatii sanitare, de ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda pentru a organiza excursii pentru turiști? LauraSc LauraSc Bună ziua! Locuiesc într-o zonă turistică pe care o cunosc foarte bine și aș dori să organizez excursii cu autoturismul proprietate personală la ... (vezi toată discuția)