Buna ziua.
Acum 5 ani, in 2011, pe cand nu avea 18 ani, se pare ca fiul meu a luat o amenda. Nu a stiut nici el, nici eu, nimic. Nu ne-a venit acasa nici o hartie. Intre timp fiul meu a facut o facultate si este in anul doi de masterat si e plecat in strainatate. Zilele trecute mi-au venit acasa doua hartii, o somatie si un titlu executoriu, prin care ni se cere sa platim suma de 605 lei! Ce se intampla daca nu am acesti bani si nu pot plati amenda? Fiul meu e student, nu are venit, asadar, banuiesc ca o sa cada in sarcina mea -ca parinte- plata amenzii. Din moment ce nu ni s-a atrimis acasa nici o hartie, de ce ni se imputa dupa 5 ani amenda?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns.
Fiul meu e major, e plecat din tara (la studii), n-ar trebui ca el sa fie cel care contesta inscrisurile in instanta? Daca nu le contestam in acea limita de 15 zile de la aducerea la cunostinta ce se intampla?
Taxe, impozite
Ionut 81
Buna ziua am si eu cateva intrebari : locuiesc momenta in com.Simnicu de Sus dar adresa din b.i o am in Craiova,primaria Simnic im trimite acasa o somatie de ... (vezi toată discuția)