avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda de platit dupa 5 ani
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda de platit dupa 5 ani

Buna ziua.
Acum 5 ani, in 2011, pe cand nu avea 18 ani, se pare ca fiul meu a luat o amenda. Nu a stiut nici el, nici eu, nimic. Nu ne-a venit acasa nici o hartie. Intre timp fiul meu a facut o facultate si este in anul doi de masterat si e plecat in strainatate. Zilele trecute mi-au venit acasa doua hartii, o somatie si un titlu executoriu, prin care ni se cere sa platim suma de 605 lei! Ce se intampla daca nu am acesti bani si nu pot plati amenda? Fiul meu e student, nu are venit, asadar, banuiesc ca o sa cada in sarcina mea -ca parinte- plata amenzii. Din moment ce nu ni s-a atrimis acasa nici o hartie, de ce ni se imputa dupa 5 ani amenda?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: silvia1 , utilizator 23:37, 23 Octombrie 2016
Buna seara,
Contestati acele inscrisuri in instanta.
Aveti 99,99% sanse sa castigati.
Multumesc pentru raspuns.
Fiul meu e major, e plecat din tara (la studii), n-ar trebui ca el sa fie cel care contesta inscrisurile in instanta? Daca nu le contestam in acea limita de 15 zile de la aducerea la cunostinta ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe, impozite Ionut 81 Ionut 81 Buna ziua am si eu cateva intrebari : locuiesc momenta in com.Simnicu de Sus dar adresa din b.i o am in Craiova,primaria Simnic im trimite acasa o somatie de ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu primit de la primarie calytul calytul am primit o somatie de plata si atasat un titlu executoriu de la primarie in care mi se comunica ca am de plata o amenda de circulatie.Eu ,procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Contestare executare sau plangere contraventionala calytul calytul am primit o somatie de plata si atasat un titlu executoriu de la primarie in care mi se comunica ca am de plata o amenda de circulatie.Eu ,procesul verbal de ... (vezi toată discuția)