In anul 2008 l-am girat pe sotul meu pentru a achizitiona in leasing o masina.Dupa un an si jumatate sotul si-a pierdut locul de munca noi anuntand telefonic firma respectiva despre acest lucru .Dansii ne-au comunicat ca vor veni sa recupereze autoturismul.Lucru care s-a si intamplat daar dupa vreo 5-6 luni perioada in care se pare ca a curs datoria noastra catre ei.
Au luat masina, s-a incheiat procesul verbal de receptie si noi am crezut ca s-a terminat toata povestea.Luna aceasta,dupa sase ani de la acele evenimente(de cand au luat masina) m-am trezit cu instiintare de la acea firma ca sunt datoare cu peste 22000de lei .Intrebarea mea este daca e legala cerinta lor si ce se poate intampla noi neavand posibilitatea de a da acesti bani.Si nici nu stiu de unde a aparut suma asta!
Va multumesc!
Buna seara,
Nu e legal.
NU SEMNATI niciun act si nici nu faceti vreo propunere acestor firme de recuperatori.
In majoritatea cazurilor sunt firme care lucreaza la limita legii (uneori depasind-o) bazandu-se pe necunosterea legii si pe frica oamenilor.
Nu discutati cu respectivii decat in prezenta unui avocat.
Bo avalizat
liviu2011
Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)