avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspunderea administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspunderea administratorului

Cum raspund in fata legii si in fata PROPRIETARILOR administratorii care nu respecta vointa manifestata in ACORDUL DE ASOCIERE de catre proprietarii proprietatii comune ?

Aceeasi intrebare referitoare la CENZORI , MEMBRII COMITETULUI , PRESEDINTE. cu siguranta ca cei interesati ca proprietarii sa nu aiba un raspuns la aceste intrebari se vor grabi sa stearga mesajele sau chiar intreaga discutie !
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2016
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:13, 27 Octombrie 2016
Dumnezeule mare, dar bateti campii la modul voios, nu gluma.....:happy:
Exact. Eu ma opresc aici.
Adica la domnul acesta asa se practica. Vine un nene la primarie sau mai stiu eu unde , unul care a facut si el 40-50 ore un curs de administratori de imobile si zice: ma baieti, ia uitati la mandea, m-am facut administrator de imobile, ia sa-mi faceti rost de-o asociatie de proprietari, dar mai repejor ca ma incurcati....

Frate, mai pleaca omu' dar nici chiar asa.
Pentru ca suntei baiat de oras, am sa va zic un proverb de la tzara: ce are in comun coada vacii cu stampila primariei?
Proverbul se spune exact in situatii ca aceasta.

Vorbim de lucruri diferite, dar asta-i treaba...

Mult succes la ruperea acordului de asociere, care odata rupt, dispare si asociatia.
Da, si, mare scofala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie sau contract? oret20 oret20 Buna ziua, buna seara sau buna dimineata, mai intai sa expun situatia: la parterul blocului avem un agent economic care de ani de zile foloseste apa rece din ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari si proprietarii care nu fac parte din asociatie Vartgoth Vartgoth Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu ce se intampla daca la sedintele unei asociatii de proprietari (bloc de locuinte) participa si acei proprietari care nu ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari are dreptul sa foloseasca proprietatea comuna ? albuemanoil albuemanoil Sau trebuie sa se limiteye la prevederile legii 230 / 2007 , adica sa gestioneye si sa administreye proprietatea comuna . (vezi toată discuția)