avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ajutor de la stat 500 euro la nastere copil pt educatie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ajutor de la stat 500 euro la nastere copil pt educatie

Buna ziua!

imi puteti da mai multe lamuriri va rog despre prevederile art. 356 din Legea nr 1/2011?
Pentru a putea directiona 2% din impozitul parintilor in contul copiilor, conform prevederilor art. 356 din Lg 1/2011 trebuie sa am deschisa o fundatie asa cum prevede Codul fiscal ? am cautat ceva norme de aplicare ale Lg 1/2011 dar nu a gasit. Daca copilul are 2 ani si eu nu am solicitat acest ajutor de la stat este tarziu sa o fac acum. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: centru_cta , utilizator 08:37, 25 Octombrie 2016
Articolul 356 din Legea Educației Naționale nr.1/2011este în vigoare, însă nu-și produce efectele întrucât aplicarea sa a fost prorogata succesiv prin ordonanțe de urgență
va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr1/2011 calin_paula calin_paula Buna ziua! Ce ar trebui facut (daca se poate face ceva) pentru a primi banii de la stat la care se refera legea nr.1/2011. (vezi toată discuția)
Contul pentru educatie permanenta Costine Costine Va adresam o intrebare la care nu reusim sa primim raspuns, prin urmare, nu stim exact unde sa ne adresam. Avem un baietel nascut pe data de 03.07.2012 si, ... (vezi toată discuția)
Legea educatiei predaangela predaangela Buna seara am citit un articol pe net in legatura cu legea educatiei care prevedea acordarea sumei de 500 euro la nasterea copilului -strict pentru educatie- ... (vezi toată discuția)