avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la propria imagine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la propria imagine

Salutare tuturor!
Am o întrebare, am făcut acest cont pentru a vă cere părerea / sfatul

Mama mea lucrează în Austria la îngrijire de bătrâni iar acum câteva zile, în urma unei probleme în firmă, a primit un mesaj telefonic(SMS) în care a fost făcută proastă şi jignită în mai multe feluri. Voiam să întreb cum trebui procedat, mama a făcut o plângere civilă femei respective care a jignit-o sau cum i-o spune, şi voiam sa întreb cum se procedează în legătura cu daunele morale , pentru distrugerea imaginii publice. Vreau să vă spun că habar nu am cum se procedează , de aceea vă cer aici ajutorul ,părerea. Mă scuzaţi dacă am postat în categoria greşită
Cel mai recent răspuns: mierlutiulianstefan , utilizator 20:11, 24 Octombrie 2016
Buna ziua,
Fiind vorba despre o problema de drept care a avut loc pe teritoriul Austriei ar trebui sa formulati intrebarea unui8 avocat din Austria.
Legile din Austria si din Romania difera.
Mă scuzaţi , m-am exprimat greşit. Problema este între mama mea şi acea femeie ( care locuieşte în Satul Mare ). Practic din câte am înţeles mama a facut o plangere , sau cum se numeşte pentru denigrare şi jignirea propriei imagini publice, iar eu voiam sa va cer parerea , sa va intreb ce se poate face sa o lovească cel mai tare, şi cum este cu daunele morale , daca poate primi sau nu :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale ioana2011 ioana2011 Vreau sa stiu daca am dreptul de a cere daune morale in urmatorul caz: am un copil de 10 ani cu un barbat casatorit. Relatia noastra a durat aproape 3 ani si ... (vezi toată discuția)
Daune morale cristianna31 cristianna31 In urma unei dacatorii de 5 ani cu minor in care tatal a fost doat prin vizita,nu imi lasa un ban si m-a lovit ,m-a impins,era sa mor de fata cu copilul,nu ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnia, santajul Birou de Mediator Tatiana Calaras Birou de Mediator Tatiana Calaras Buna seara, stim cu totii ca insulta si calomnia numai sunt incriminate in art 205 si art.206 CP .......dar....am o problema cu matusa mea care imi trimite ... (vezi toată discuția)