avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie transport persoane decedate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie transport persoane decedate

Ce fel de autorizatie trebuie sa emite Primarul unei localitati pentru transport persoane decedate, nu judetul sau prefectura trebuie sa avizeze astfel de autorizatii?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:30, 29 Octombrie 2016
Primaria pe raza careia isi desfasoara activitatea respectivul agent economic va elibera autorizatia de transport public local cu vehicule funerare, in baza art. 13 si 36 din legea 92/2007 a serviciilor publice de transport local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate mmarcelcozma mmarcelcozma Dupa ce am infiintat societatea ( colectare deseuri ), pentru a incepe activitatea , mai am nevoie de ceva avize de functionare (de autorizatie de la mediu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de transport marfuri anca_zse anca_zse Buna seara! Am o intreprindere individuala, activitate comert ambulant, prin piete, de legume si fructe. Ma aprovizionez mai mult din Ungaria. Marfa o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare primarie tugay tugay intentionez sa deschid un magazin mixt intr-o localitate rurala si intrebarea mea este daca am nevoie de autorizatie de functionare de la primaria din ... (vezi toată discuția)