avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu Odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu Odihna

Buna ziua in primul rand.Lucrez la o banca din aprilie 2008 si de atunci pana astazi nu am avut concediu de odihna.motivul a fost din partea lor ca am targhet de facut si nu are cine sa ma inlocuiasca pe perioada concediului.Vreau sa-mi iau concediu de odihna neaparat ca am niste probleme de rezolvat.ce e de facut?cum se procedeaza cu trimisul cererii.Nici concediu nici bani pe concediu macar daca imi dadea.
Cel mai recent răspuns: aba1011 , utilizator 10:41, 29 August 2009
ESTE FOARTE IMPORTANT MODUL CUM INFORMATI CONDUCEREA DESPRE NECESITATEA EFECTUARII CONCEDIULUI DE ODIHNA, SI ANUME:CA SA VA ASIGURATI CA CEREREA NU VA FI PIERDUTA, TRIMITETI-O PRIN POSTA CU CONFIRMARE DE PRIMIRE SI CU VALOARE DECLARATA. IN SCHIMB, SUNT OBLIGATI SA VA ACORDE ZILELE DE CONCEDIU DE ODIHNA PANA LA SFARSITUL ANULUI IN CURS. AR FI FOST MULT MAI SIGUR CA VA APROBA EFECTUAREA ZILELOR DACA ACESTEA ERAU DIN 2007...............
Pe cererea de concediu se poate obtine un numar de inregistrare de la secretariat sau de la dep. RU apoi se face o copie xerox si astfel are si angajatul o copie.
:offtopic:
pentru eoprisor: Va rugam sa nu mai scrieti cu litere mari mesajele pentru ca sunt obositoare pentru ochi si reprezinta un fapt ce contravine regulamentului acestui forum. Multumesc.
mii de scuze pentru faptul ca am scris cu litere mari:sorry:..........
sunt perfect de acord si cu o copie xerox a cererii dupa ce aceasta are inscris un numar de inregistrare...., dar personal prefer tot varianta cu posta pentru a evita si alte tensiuni ......
este foarte clar ca atmosfera de la job-ul respectiv nu este tocmai favorabila.
Probabil ca atmosfera nu este prea favorabila si probabil ca vor mai exista diverse sicane pe viitor, dar din nefericire legea nu ne apara de astfel de sicane
Multumesc din suflet deocamdata am reusit sa rezolv situata amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna in preaviz iulianip2000 iulianip2000 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: Am programat concediu de odihna la compania la care lucrez conform prevederilor legale si ... (vezi toată discuția)
Refuz aprobare concediu Vioreld Vioreld Buna ziua! Avand in vedere ca nu mi-am efectuat concediul de odihna pentru anul 2015 conform programarii, zilele ramase neefectuate pentru anul trecut (si ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala vs. indemnizatia de concediu pe perioada concedierii ilegale codulmuncii codulmuncii daca un salariat a fost concediat ilegal si a castigat drepturile salariale de la momentul concedierii pana la reintegrarea efectiva, in aceste drepturi ... (vezi toată discuția)