avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... ce pot face daca am pierdut duplicatul diplomei de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

ce pot face daca am pierdut duplicatul diplomei de bacalaureat?

Buna ziua..Ma numesc Cosma Marian si as dori va rog frumos sa ma sfatuiti ce am de facut in cazul in care am pierdut duplicatul diplomei de bacalaureat.Se mai poate face ceva ptr eliberarea altei diplome de bacalaureat?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:50, 25 Octombrie 2016
Buna ziua,
Daca ati pierdut duplicatul inseamna ca ati avut si original si duplicat.
va trebui sa faceti ce ati mai facut cand ati solicitat duplicatul.
Sa mergeti la institutia care l-a emis si sa le solicitati si al treilea act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul diplomei de bacalaureat. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un alt \"duplicat \" ... (vezi toată discuția)