avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurare de viata asociata creditelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurare de viata asociata creditelor

O persoana a contractat un credit de la o banca si a decedat inainte de a fi achiat toate ratele. In contractul de credit la rubrica asigurari este scris (cu pixul) "deces/boala". Intrebare, cine suporta ratele care au mai ramas de plata, banca sau succesorii? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 20:48, 25 Octombrie 2016
dDca exista o polita de asigurare de viata cesionata in favoarea bancii unde a fost contractat creditul, ratele ramse neachitate ar trebui sa fie platite de catre compania de asigurari.Trebuie vazut conditiile de asigurare, excluderile, daca este acoperita prin polita de asigurare cauza decesului , etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita de asigurare de viata oana_i oana_i Buna ziua! Am un contract de credit incheiat pe o perioada de 5 ani, insotit de o polita de asigurare de viata pt beneficiarii de credite. Beneficiara ... (vezi toată discuția)
Asigurare eurolife lilicrin lilicrin Tatal meu in urma contractarii unui credit beneficia de asigurare. Din pacate a decedat, insa au ramas cateva rate neachitate. Am completat si trimis toate ... (vezi toată discuția)
Plata creditului in caz de deces.. miriam_mir miriam_mir [b] Buna seara!Am si eu o problema...mama mea a decedat in luna septembrie si avea un credit la o banca si deasemeni avea si asigurare medicala! Cum se ... (vezi toată discuția)