timpuriu a scris:
.... ptr ca domni administratori sa nu dea din greu aceste perioade pot ajunge si la un an ( se citesc apometrele la 6 luni sau mai mult )
Pentru ca
domni administratori sa nu dea din greu, va dau un exemplu ce-am patit eu cu un domn proprietar (observati, pe-aici toti suntemn domni...).
Omul meu in urma cu vreo 8 ani pleaca in Germania la rude. Nu anunta pe nimeni. Eu stiind ca omul este un tip corect, ce sa fac, zic o fi uitat... si-l "taxex" cu 6 mc, ca asa consuma de obicei.
Cum vine din G, vine val vartej la asociatie sa de-a cu mine de pamant. Am inteles situatia, i-am zis ca situatia se clarifica luna viitoare - el, ca nu sa rezolvam acum, ca el plateste mai putin si face si sesizare la biroul as. prop. din primarie.
In final am rezolvat problema, atunci.
Anul acesta, iar am avut o mica problema din citirea eronata a unor indecsi, astfel ca proprietarul a fost incarcar cu 3 mc. Ei, ce a inteles dansul, ca asociatia noastra are ceva cu familia sa, a facut sesizare la primarie. A urmat tot "tacamul", cu note explicative, raspunsuri in scris. Proprietarul nu uita in ultima sesizare sa accentueze ca in urma cu 8 ani s-a mai intamplat...
Asa ca dom' @timpuriu, lasati sfaturile dvs. parintesti ca acestea demult sunt "fumate" iar
domni administratori nu dau din greu numai de-atata. Lucram dupa regulamente, va rog sa ma credeti ca le stiu pe de rost, dar si proprietarii sa le cunoasca la fel de bine.
Ca vin aici pe forum, nu este o problema, observati ce zic si ceilalti useri...