avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Serviciu la doua firme, concediu medical, activitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Serviciu la doua firme, concediu medical, activitate continuata la unul dintre ele

BUNA ZIUA!

Daca am 2 locuri de munca si imi iau concediu medical si la unul dintre ele merg la serviciu este vreo problema?
Ma poate gasi cineva si sa-mi ceara banii inapoi?Se poate vedea UNDEVA ca intr-un loc am avut concediu medical si in alta parte am lucrat?
Nu ma intereseaza ceva legal,ma intereseaza sa fie bine pt mine si sa mai pot lungi un pic timpul de a lucra in 2 locuri,dar nici sa am probleme cu statul acum sau mai tarziu.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2016
mnmnmn, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgeiuly , utilizator 12:41, 26 Octombrie 2016
O situatie asemanatoare am si eu . Am C.M lucrez la o firma ,de unde iau C.M. si mai lucrez cu C.I.M timp partial la o asociatie de propr. (la adresa mea de domiciliu ) unde pot lucra ptru ca nu am un program rigid (pot fi chemat noaptea ,pot incasa bani urcand decat 4 etaje pana la casierie , etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii medicale suspecte bursa bursa O angata de-a mea din data de 08.04.2014 si-a luat deja 2 saptamani fara plata, sase zile de concediu de odihna iar in data de 23.07.2014 s-a prezentat si cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un pfa ptr care am încasat șomaj tehnic pe octombrie, ... bobinatorul bobinatorul Bună ziua. Am un PFA ptr care am încasat șomaj tehnic pe octombrie, noiembrie și decembrie și pe luna februarie mi sa anulat ptr ca am declarat ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează când vorbim de concediul medical sau de odihna al unui salariat care are două contracte de muncă la angajatori diferiți (unul cu 8 ore și celălalt cu două ore)? cool123 cool123 Buna ziua, cum se procedează cand vorbim de concediu medical sau de odihna al unui salariat care are doua contracte de munca la angajatori diferiți, un ... (vezi toată discuția)