avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare drepturi banesti

Lucrez in domeniu retail la o companie multinationala. Semestrial se calculeaza contul profit /pierderi iar in cazul in care esti pe profit acesti bani ti se cuvin, insa.... angajatorul incarca foarte mult contul de cheltuieli ca in final sa fiu pe minus si nu pe plus.
Cum pot intra in posesia drepturilor banesti?
Cel mai recent răspuns: Av. NICULESCU-GORPIN , Avocat 01:56, 28 August 2009
Faceti proces pentru recupewrarea dreptrurilor banesti care vi se cuvin -litigiu de munca ,introduceti actiunea la tribunal si o sa va recuperati banii.
Ma puteti ajuta cu model de actiune, ce articole trebuie sa invoc?
Codul muncii se refera si la litigii de munca, actiune in pretentii scutita de taxe!
Stimate Domn,
Actiunile in instanta nu prea se fac dupa modele de pe internet, fie si de pe un forum specializat in probleme juridice. Sa zicem ca faceti actiunea, dar in sala de judecata tot va va trebui un avocat....
Ca sa dati in judecata multinationala, trebuie ca un jurist sa studieze contractul pe care il aveti cu firma, ca sa va spuna daca puteti cere sau nu ceva in instanta.
Mult succes
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul sotiei privind locuinta al carui titular este sotul elconst elconst Buna seara! La data casatoriei (inainte de anul 1989), atat eu, cat si sotul detineam in proprietate cate un apartament, pentru care aveam inca de platit ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii marinica71 marinica71 mama mea a decedat in 1992 si doresc dezbaterea succesiunii dar tatal meu nu doreste.ce pot face pt ca nu l pot convonge dar eu doresc asta?mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)
Plata preavizului si a salariului compensator mozagabriele mozagabriele Buna ziua! Am si eu o problema de natura financiara cu fostul angajator. Pina la data de 21.04.2009, am fost in concediu de ingrijirea copilului.Cu o ... (vezi toată discuția)