avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina achizionata - furata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina achizionata - furata

Buna,
Acum un an de zile tatal meu a achizitionat o masina care s-a dovedit a fi furata. Nici in in acest moment nu am primit un raspuns. Persoana de la care am cumparat-o a fost interogata si cam atat. Am inteles ca exista o posibiltitate, o OG prin care eu as putea sa solicit inmatricularea masinii in tara si sa o pot folosi. Ma poate indruma cineva in acest sens?
Cel mai recent răspuns: elandreea , utilizator 12:45, 27 Octombrie 2016
Dacă procurorul dispune prin rezoluţie neînceperea urmăririi penale, stabilind că noul proprietar a fost cumpărător de bună credinţă, atunci acesta se poate prezenta din nou la Serviciul Înmatriculări Auto, cu rezoluţia respectivă, cu fila a doua a actului maşinii şi sunt demarate procedurile pentru înmatriculare.

Trebuie sa fac o cerere la parchet? sau cum se procedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu/frauda asigurare MiricaG MiricaG Am cumparat o masina din Franta in baza unui contract de vanzare-cumparare. Dupa o saptamana de la vanzare, vanzatorul, respectiv cetateanul francez a reclamat ... (vezi toată discuția)
Masina furata, aflata in custodie - vanduta!! ContSters307670 ContSters307670 Buna seara! Ma confrunt cu o problema destul de delicata! Am achizitionat de curand un autoturism marca opel tigra , inmatriculata in ro. Masina A fost ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt si distrugere criss8080 criss8080 Buna ziua, La sfarsitul lunii ianuarie am fost acuzat de o fosta\"prietena\" ca i-am distrus masina si i-am furat o oglinda de la masina . In urma anchetei ... (vezi toată discuția)