avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Constata perimata plangerea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Constata perimata plangerea

Ce înseamnă aceasta? Am plângere contravențională asupra unui echipaj rutier care mi-au luat permisul. Si vreau sa stiu daca imi ramane suspendat permisul sau pur si simplu s-a incheiat procesul fara soluționare?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:55, 27 Octombrie 2016
Buna seara,
Cand ati introdus-o si cand vi s-a solicitat sa depuneti acte sau sa va prezentati v-ati prezentat?
A fost suspendata judecata din ce motiv?
Ce altceva mai scria?
Daca nu va dumiriti apelati la un avocat din zona care, dupa ce consulta dosarul, va explica motivul perimarii.
Teoretic, daca nu v-ati judecat si s-a perimat atunci trebuie sa predati carnetul urgent.
Probabil ca a stat in nelucrare cererea dumneavastra 6 luni si s-a perimat.
Doar dumneavoastra trebuie sa stiti daca ati fost la judecatorie si daca ati intreprins solicitaril;e instantei.
Dosarul se judeca fara prezenta partilor doar daca se solicita expres acest lucru.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatã perimatã cererea. cu recurs în 5 zile de la pronunþare ralukka_st ralukka_st Buna ziua , in 2012 dupa ce am fost oprita de un echipaj de politie si mi-a fost retinut permisul de conducere , i-am actionat in judecata si pe data de ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare în judecatã perimatã, permis suspendat pedro1985 pedro1985 In anul 2008 mi-a fost suspendat permisul de conucere pentru 3 luni. am facut plangere, iar pe 10 .11.2008 a fost amanat, in ianuarie 2009 a fost suspendat , ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac cu permisul acum? mihaelach mihaelach [b]Plangere contraventionala impotriva procesului verbal.[/b] Am gasit zilele trecute pe site-ul judecatoriei ca procesul initiat de mine impotriva politiei ... (vezi toată discuția)