Buna ziua,
In data de 11.03.2016 am incheiat la notar un contract de vanzare cumparare prin credit "Prima casa" a unui apartament.Prin contract a trebuit sa-i dau un termen de eliberare vechiului proprietar de 30 de zile.In data de 10.04.2016 am intrat in posesia cheilor de la apartament cand am si incheiat un proces verbal de predare -primire in care am notat si toate indexele.In acea perioada de eliberare vechiul proprietar a mai adunat un debit pe care administratorul spune ca eu trebuie sa-l platesc.Intrebarea mea este :"Cine trebuie sa plateasca aceste restante avand in vedere ca vechiul propritar nu mai este de gasit?" ,precizez ca la data semnarii contractului vechiul proprietar a prezentat la notar adeverinta de la asociatie precum ca nu are datorii.
Multumesc.
Problema apartine as. prop. - care i-a eliberat o adeverinta care nu a acoperit si cheltuielile pan la eliberarea locuintei.
In al doi-lea rand, dvs. trebuie sa colaborati cu as. prop. si sa intreprindeti o actiune comuna, de gasire a pungasului, adresandu-va organelor de politie - pentru ca aveti aproape toate datele de identificare ale acestuia. Trebuie sa observati si sa insistati pe vina asociatiei, adica sa inteleaga ca ei au gresit, ei sa-l caute cu politia sa-l aduca la realitate si sa marcheze banul la asociatie!
Succes!
Sa-i fac sa inteleaga, sau dumnealor stiind ca au gresit incearca sa arunce motanul la mine in curte si sa le acopar eu gaura din buget?(daca merge.....merge)
Pai, da - din punctul lor de vedere, a suporta dumneata costurile - este cea mai simpla si eleganta rezolvare.
Eu nu as achita nimic, administratorul si presedintele care au semnat si eliberat adeverinta sunt adevaratii vinovati.
Fostul proprietar nu s-a evaporat in neant, asa ca trebuie cautat (de catre as. prop. prin organele abilitate) si fortat oarecum sa-si achite costurile facute pana la plecarea din apartament.
Cred ca am inteles bine, ati notat cu grija toati indecsii. Faceti o copie si anexatio la o notificare pe care o depuneti la as. prop. prin care contestati repartizarea costurilor facute de fostul proprietar. Atentie la contractele la energie electica si la gaze.
Succes!
Dv ca si proprietar va revine obligatia achitarii cotelor de intretinere de la data dobandirii bunului imobil
Nu este responsabila asociatia pentru conventia incheiata de dv cu vanzatorul
Problema banilor - daca mai puteti ,ramane sa o solutionati cu vanzatorul