avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie din partea primariei locale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie din partea primariei locale

Ce pot face cand primăria nu.mi autorizează functionarea unei rulote fast food instalată pe domeniu privat tinând cont ca am toate autorizatiile pentru a putea functiona ,mentionez ca e singura sursa de venit , am investit tot ce am avut si stau,nici măcar chiria pentru terenul unde am instalat rulota n.am de unde s.o plătesc darămite impozitele si taxele aferente.....Ce pot face?.....va rog un sfat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:41, 28 Octombrie 2016
Ce vi s-a spus de la Primărie, de ce nu vi se autorizează activitatea? Ați avut dosarul de autorizare complet?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie din partea primariei Daneliuc Cristina Daneliuc Cristina Ce pot face dacă primăria locala nu.mi acorda autorizatia pentru a.mi putea desfasura activitatea de comerciant ,mentionez ca am o rulota fast food ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container Sandorflo Sandorflo Bună ziua, Dețin un teren intravilan și doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container În lista de acte pentru obținerea ... (vezi toată discuția)